Overraskende nyhet fra Askeladden

Det er kun 2 dager igjen til båtmessen Sjøen for alle, på Lillestrøm, åpner dørene. Programmet er tett og nyhetene står i kø. Fra Vestlandet melder Askeladden om nok en nyhet.

Askeladden lanserer C62 X-over, bygget på det vellykkete skroget til den nylig lanserte C62 Cruiser plattformen.

C62 X-over – blir en ”sosial” daycruiser.
Fra Leif Bergaas Markedssjef hos Askeladden Boats informeres det i dag om at Askeladden C62 X- er en lettdrevet båt med svært god sitteplass til familie og venner. Sete- og puteløsningene representerer virkelig nytenkning. Disse kan arrangeres som alt fra solseng til partykrok med bord og U-sofa, eller enkel sittebenk akter som gir ekstra dekksplass til for eksempel fiske, vannsport eller annen aktivitet. Båten er konstruert for outboard inntil 150 HK og har et fartspotensiale på ca. 33 knop.

Alle verdens bilprodusenter arbeider nå med plattformtenkning d.v.s. utvikling av et optimalt ”understell” som deretter får ulike påbygg ut fra kjøpergrupper og bruksområder.
Slik arbeider også Askeladdens utviklingsavdeling. På det vellykkete skroget til den nylig lanserte C62 Cruiser introduseres nå Askeladden C62 X-over. Et båtkonsept hvor du har alle daycruiserens fordeler med vindskjerming og kalesjeløsning samtidig som selve skjermen er trukket fremover for å gi maksimal plass i cockpit

Baatsans får opplyst at med en Suzuki 115 skal den selges for kr. 390.000,- som en introduksjonspris, på båtmessen Sjøen for Alle. Askeladden har et begrenset antall for levering denne vår/sommer!

Tekniske data:
Standardutstyr:
Lanterner, Instrumenter, Hydraulisk styring, Puter, Kalesje m/
garasje, Auto og manuell lensepumpe, vindusvisker, badestige,
securmark merket, bord, trykkvann m/dusj, solseng

Ekstrautstyr/Opsjoner:
Spyletoalett med septiktank, vannskikrok, havnepressening,
transportpresenning.

Designkategori: C Drivstofftank: 140 liter
Lengde: 6,10 m Vanntank: 40 liter
Bredde: 2,33 m Septiktank: 40 liter (Opsjon)
Vekt u/motor: ca 950 kg Motor: 115-150 HK
Personer: Max 7 Fart m/115 HK ca 33 knop