2019-06-25-219c9f68b97694c0d85281616b9726939b89d354 Et utvalg av utstillere til Skartveit dagene

Ta turen til Skartveit Dagene!

Førstkommende helg arrangeres det populære eventet i gjestehavnen som flere ganger har blitt kåret til Norges beste.

Dette er et koselig familiearrangement for små og store. Hvor utstillere av brukskunst, lokalmat, husflidsprodukter og båtforhandlere kommer.
 
Fra Stavanger er Ulsnes Båt AS på plass med 2 nyheter fra Bavaria, en seilbåt C45 og en Bavaria S33HT.  Ulsnes Båt AS ble nylig forhandler av Bavaria båter i Rogaland, og de forteller til Baatsans.no at det er viktig for dem å vise frem båtene og delta på aktiviteter i Vest.
 
En annen båtforhandler og importør er som alltid er med på Skartveit dagene er W-Yacht. De har som kjent merkene Dufour og Explorer, og nylig fikk de den miljøvennlige Greenline i porteføljen sin. De kommer med nyheten Greenline 40.
 
Skartveit Gjestehavn ligger i Skartveitvågen på Halsnøy i Finnøy Kommune. Havnen ligger like ved dagligvarebutikken Joker Skartveit og har flott natur like utenfor båtrekken. De har også egen badestrand med palmer i gjestehavnen og er du glad i en liten tur har de en fjelltopp på ca 260 meters høyde, som er passende for de litt mer makelige.
 
Våren 2011 bygget de nytt servicebygg som i tillegg til vaskemuligheter, dusj og toaletter for båtgjestene, inneholder cafe med tradisjonsrik husmannskost og spennende retter laga av lokale råvarer. Les mer om havnen og dens fasiliteter hos baatsans.no
 
Flemming Brun Henriksen hos Shift Marine og Ulsnes Båt håper det kommer mange på Skartveit dagene i Ryfylket, han har stor tro på dette, da det også er en fantastisk plass å ta båtferien.