SeaDream I på Nautnes!

Dette er en stor dag, vi har hatt vikingskip og mye annet, men nå endelig et cruiseskip!

Det er Ove Forstrønen sammen med familien som driver fiskeværet Nautnes som har lykkes i å få være cruisehavn for første gang. I samarbeid med Øygarden kommune med ordføreren i spissen, Bjørn Svendsen i Sotra Consult og turistnæringen, kom endelig den store dagen.

Ove Forstrønen gledet seg til å være vertskap for cruise gjestene, vi skal by på alt av flott natur, ferske lokale råvarer, fisketur og historie. Dette må vi klare like godt som små anløp i Sognefjorden og ikke minst i Caribbean. Vi er siste anløpshavn før Bergen og tilsvarende i Caribbean pleier det da å være Barbeque night. Hos oss blir det garantert kortreist lokal mat på grillen, god Norsk sommermat, som ferske reker, krabbe og naturligvis fiskesuppe. Det er lokalbedriften Mett og God som leverer ”eksotiske” smaker til oss i dag.

Vi gleder oss sammen med denne entusiastiske gjengen, som har fått til dette, til og med sommerværet kom til Øygarden denne ettermiddagen.

 SeaDream Yacht Club eies av Atle Brynstad, som også var ombord sammen med sin kone Linn, spreke var de begge som kom syklende langs landeveien i Øygarden. SeaDream har 100 passasjerer og like stort mannskap.

Vi håper Nautnes får flere anløp etter dette. Med solnedgang mellom holmer og skjær var nok dette en perfekt kveld for cruisegjestene.
 
Har du ikke mulighet til å oppleve perlen Nautnes fra cruiseskipet, kan du oppleve den med en 1 times kjøretur fra Bergen. Og båtfolket er naturligvis alltid velkommen ut, i følge Forstrønen, som har store planer for flere tilbud til sine gjester.

Les mer om SeaDrem og Nautnes.