”Båtmesse” på Tysnesfest!

Båtmessen ”Dra til Sjøs” har fått egen brygge under den populære festivalen i Våge gjestehavn, og er du lysten på ny båt er det bare å stikke innom for å la seg friste.

Festivalen har alltid hatt bruktbåtvisning utenfor Mandelhuset, men i år har også forhandlere og importører av nybåt lyst å vise seg frem med noe av sitt sortiment.
 
Forventninger til storsalg er gjerne ikke det største, men å pleie kunder, samt være en del av dette båt- eventet er det flere som ville være med på i år.
 
Arne Drange hos Drange båt forteller at dette er første året, og de håper det kan bli en tradisjon. Han kan ikke skryte nok av arrangøren av Tysnesfest, med Øysten Vaage i spissen, som har lagt alt til rette for dem. Når Tysnesfest var på Messen ”Dra til Sjøs” i vinter ble de enig om detaljene for utstillerne.
 
Drange har tatt med seg nyheter fra Sting og XO. Tvers over han ligger Båtens Beste/Askeladden med nesten hele sortimentet sitt på rekke og rad. Henrik Askvik stråler om kapp med solen, og han tror dette blir en fantastisk helg. Endelig kom sommeren og vi kan sitte med kalesjen nede å vise frem båtene fra sin beste side.
 
E39 Båt og Henger (Hobbyboats) er på plass med flere Beneteau og Hobby båter, tvers over dem har vi Viknes, som alltid stiller på messer. De viser frem Skilsø 34 og Viknes 1030. De har sannsynligvis messerekord i år. Fabrikken i Bakervågen går ut på ferie til helgen, og de skulle vært på plass for å hjelpe til med å få ut resten av båtene før ferien. Messen er i et tøft tidskjema for dem, men brødrene Sivertsen må innrømme at det ikke er helt feil å være her når været slår til på denne måten. 
 
Videre er Nautic Norway med messens største nybåt på plass, en Fairline 53 Squadron. For de seilbåt interesserte kan Nautic Norway også friste med en lekker Elan GT5, 41 fot, og helt på enden ligger West Boat Askøy med en flott Bavaria Cruiser 41.
 
Festivalen startet onsdag, og ”båtmessen” åpnet torsdag, og begge varer helt til søndag, så her er det bare å stikke innom.  
 
Se bildespesial og stemningsbilder fra festivalen på toppen av siden fra båtvisning og festivalbåthavnen.