Beneteau Flyer 10

Importør Erling Sande presenterer nyheten for første gang i Skandinavia, under ”Båter i Sjøen” på Aker Brygge i Oslo, båtmessen som starter første uken i september

Importører beskriver flaggskipet i serien som en ”heftig” day/cabincruiser, med uvant mye plass og mange spennende løsninger ombord. Båten ble for første gang presentert i Düsseldorf og fikk en umiddelbar god mottakelse. 
 
Utstyrt med 2x350 hk Suzuki oppnår båten en hastighet på mer enn 40 knop. Flyer 10 har deres egenutviklede  skrogteknologi Airstep® 2, som løfter båten opp på få sekunder. 
 
Båten er sosial og har en sittegruppe akter i cockpit, videre kan 4 personer, inklusiv fører sitte, i fartsretning. Flyer 10 har praktisk gjennomgang i vindskjermen på babord side, til et nedsenket fordekk med stor solseng på styrbord side.
 
Nede i under dekk er det full ståhøyde både i hovedkabin, midtkabin og på badet. Baderommet har i tillegg separat dusj.
 
Med "smart walkaround" –konsept, er det enkelt å bevege seg om bord, med sikkerhet frem på dekk, hvor 3 personer kan benytte solsengene. 
 
Pantryen på styrbord side er fullt utrustet, så du kan kokkelere det du måtte ønske. Kjøleskap, vask, 2 bluss, lagring og en liten arbeidsbenk. Båten kan enten ha en T-top eller en tilpasset kalesje for å beskytte dette området i båten.
 
Teknisk
Totallengde:
 9,95 m - 32’08’’
Skroglengde:
 9,63 m - 31’7’’

Totalbredde:
 3,35 m- 11’
Skrogbredde:
 3,32 m - 10’11’’
Vekt:  5 243 kg 
Vekt uten motor: 4 332 kg 
Drivstofftank: 2x400 L
Vanntank:
 160 L
Maks motor: 2x350 Hk
CE Kategori: B8/C11