Greenline 45 Fly

Det “grønne” veftet fra Slovenia presenterer nyheten med helt nye linjer i Cannes, og kan fortelle at de allerede har 25 bekreftede kontrakter for levering i 2020

Under Cannes Yachting Festival er Greenline serien utvidet med en topp moderen ECO flybridge båt. Verftet har doblet kapasiteten slik at de kan møte etterspørselen, forteller de i en pressemelding.
 
Kunder av denne båten skal kunne velge mellom flere layouter, spesielt under dekk. Ønsker du to luksuriøse kabiner med walk-in garderober eller en tre kabins løsning?
 
Dette blir 4. generasjons Greenline, og verftet er fornøyd med fordelene som diesel/elektrisk/ hybrid teknologien gir en båt i denne størrelsen. Utslippsfritt for et bærekraftig båtliv, samt stillhet er noe av det 45 fots Fly tilbyr, forteller de videre. Kombinasjonen av solcellepaneler, en in-line elektrisk motor og inverter/lader gir 230V og du slipper å bruke en støyende generator i uthavn.
 
Man kan også gå i fullstendig stillhet, utslippsfritt i opp til 30 nautiske mil i 5 knop.
Pantry i båten har husholdningsstandard, med full størrelse frys/kjøl, induksjonsplater, stekeovn og vekselstrømuttak så det ikke er behov for å bruke adaptere.
 
Båten kan leveres med Volvo Penta eller Yanmar motor, og som standard er båten utstyrt med 2 x 220 hk, men ønsker du mer kraft kan du bestille 2 x 370 hk, og da gir det en toppfart på 25 knop. Ønsker man enda mer ytelse, og enkel styring med joystic kontroll, er Volvo Penta IPS500 (2x380kh) alternativet, eller IPS600 (2X440hk). Da oppnår du en toppfart på 30 knop. Uansett om du velger drev eller IPS er skroget tilpasset fremdriftssystemet, for optimal ytelse. 
 
Ombord, enten du er på flybridgen, på akterdekket eller i salongen, er det alltid et perfekt hjørne å slappe av i. Interiør og eksteriør er et resultat av nye partnere innen design, og fremstår delikat og luksuriøst. 
 
Se bildeserie fra verftet på toppen av siden inntil videre. Vi ser frem til å ta båten bedre i øyensyn i Cannes, med den Norske importøren W-Yacht.
 
Teknisk
Lengde: 14.43m (47ft 4in)
Bredde: 4.43m (14ft 8in)
Vekt: 13.5 tonn
Motoralternativ: 2 x Volvo/Yanmar 220hp/320hp/370hp drev eller Volvo Penta IPS500/600 Toppfart 30 knop (IPS600)
Elektrisk topp fart: 6.5 knop
Elektrisk marsj fart: 5 knop, med rekkevidde 30nm
CE kat.: B